Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.28.4 (build 3281) - 21 February 2024

Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of drop-down menus to 2030)

Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items) from the Wiki

Dew Point etc. gauge odd behaviour

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

Post Reply
apple8
Posts: 129
Joined: Sun 21 Aug 2011 2:26 am
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Sydney. Australia
Contact:

Dew Point etc. gauge odd behaviour

Post by apple8 »

I have noticed some odd behaviour on the Dew Point/Wind Chill/etc gauge on my Cumulus1 site (driven by MX).

On the iMac and iPad, on a page refresh that gauge stays at -20º but only if www. is not in the address. Clicking one radio button for the gauge restores the gauge reading to normal. The iPhone however is unaffected regardless of the www address or not. The MX gauges page is also unaffected by the address format.

Experimenting as I write this, the behaviour seems to be limited to Safari albeit confined to the one page and not for iPhones and wondering if there is a explanation for the behaviour.
User avatar
mcrossley
Posts: 12474
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2/WLL
Operating System: Bullseye Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Dew Point etc. gauge odd behaviour

Post by mcrossley »

Sorry, no idea, it works for me, but I only have Windows.
Post Reply