Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.28.5 (build 3282) - 23 February 2024

Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of drop-down menus to 2030)

Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items) from the Wiki

Gauges Not Showing Up

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

Post Reply
Drew
Posts: 18
Joined: Sat 17 Jan 2009 11:26 pm
Weather Station: Weatherflow Tempest
Operating System: Windows 10
Location: Florence, AL
Contact:

Gauges Not Showing Up

Post by Drew »

I feel like I'm missing something simple here. I have created two pages for two of my Davis weather stations using WLL. I have copied the contents of each site so the contents of each directory are identical.

The gauges are showing on my home station, but they are not showing for the Davis WLL at my parents house.

Here are the main pages:
https://shoalsweather.net/fhs
https://shoalsweather.net/seymore

The gauges are showing up fine on the /fhs page. But they are just not there for the /seymore page.

Can anyone assist and tell me what I've missed?
Drew
Posts: 18
Joined: Sat 17 Jan 2009 11:26 pm
Weather Station: Weatherflow Tempest
Operating System: Windows 10
Location: Florence, AL
Contact:

Re: Gauges Not Showing Up

Post by Drew »

Follow up: All seems to be working now. Seems to be a Google Chrome issue. After clearing my cache, they showed up and are working normally.
Post Reply