Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.7.0 (build 3089) - 28 July 2020 (please see important announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

Use this link to Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items). Software

Customize extra sensor.

Share your Cumulus MX user interface here

Moderator: mcrossley

Post Reply
mimo57
Posts: 55
Joined: Wed 18 Jan 2012 8:25 pm
Weather Station: Davis Vantage PRO2
Operating System: Windows 10
Location: France / Orny

Customize extra sensor.

Post by mimo57 »

Hello, I wish I could rename the extra sensors with a more meaningful name than "sensor 1" "sensor 2" ... such as the place where it is located.
I tried to edit the extra.html file in the 'interface' folder but it does not change anything.
thx

User avatar
beteljuice
Posts: 2967
Joined: Tue 09 Dec 2008 1:37 pm
Weather Station: None !
Operating System: W10 - Threadripper 16core, etc
Location: Dudley, West Midlands, UK

Re: Customize extra sensor.

Post by beteljuice »

Image
......................Imagine, what you will KNOW tomorrow !

User avatar
mcrossley
Posts: 6722
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Customize extra sensor.

Post by mcrossley »

And you can rename within Cumulus itself by using a strings.ini file.
https://cumuluswiki.wxforum.net/a/Strings.ini

User avatar
dazza1223
Posts: 528
Joined: Sun 25 Jan 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Worthing
Contact:

Re: Customize extra sensor.

Post by dazza1223 »

i was going to start a new topic on this but not the extra sensor... on NOAA report settings i need to change State to (County)?
Have fun and keep learning

dazza :D

Image

User avatar
mcrossley
Posts: 6722
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Customize extra sensor.

Post by mcrossley »

dazza1223 wrote:
Wed 19 Dec 2018 12:30 pm
i was going to start a new topic on this but not the extra sensor... on NOAA report settings i need to change State to (County)?
Then it wouldn't be a NOAA report! ;)

User avatar
dazza1223
Posts: 528
Joined: Sun 25 Jan 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Worthing
Contact:

Re: Customize extra sensor.

Post by dazza1223 »

o ok mark thankfor that it just look weird but i lol i trust u
Have fun and keep learning

dazza :D

Image

Post Reply