Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.10.2 (build 3117) - 02 March 2021 (please see announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

Use this Wiki link to Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items).

Historic graph and all time graph

From build 3044 the development baton passed to Mark Crossley. Mark has been responsible for all the Builds since. He has made the code available on GitHub. It is Mark's hope that others will join in this development, but at the very least he welcomes your ideas for future developments (see Cumulus MX Development suggestions).

Moderator: mcrossley

Post Reply
The PIT
Posts: 147
Joined: Thu 10 Dec 2009 6:15 pm
Weather Station: Davis VP2 Wireless
Operating System: Windows 7 32 bit
Location: England
Contact:

Historic graph and all time graph

Post by The PIT »

Interesting behaviour on these graphs but not constant issue. Say if click for example on the historic graph and select air quality and select one of the graphs to view you will ever so often get a blank graph https://www.sheffieldweather.net/weathe ... graphs.htm or https://www.sheffieldweather.net/weathe ... graphs.htm.

Mx diags shows nothing amiss any ideas.
Based in Sunny Old Sheffield South Yorkshire England

www.sheffieldweather.co.uk

User avatar
mcrossley
Posts: 7963
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2/WLL
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Historic graph and all time graph

Post by mcrossley »

I can't see a problem, I clicked around like mad on both those pages and not a single hiccup?

User avatar
mcrossley
Posts: 7963
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2/WLL
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Historic graph and all time graph

Post by mcrossley »

One possibility, you just happen to request graph data when it is being uploaded to your web site. Do you use the FTP rename option to minimise the time the files are unavailable?

Post Reply