Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.0.2 build 3052 - 13 September 2019.
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

See the Wiki for downloading either version.

YTDrainyear=2015 in Cumulus.ini

Discussion and questions about Cumulus weather station software version 1. This section and its subforums are the main place to get help with Cumulus. Anything which is not specific to the type of weather station goes in here; for anything specific to a type of weather station, please use the appropriate subforum. Use the 'website development' section for any questions relating to creating or running a web site for Cumulus data. Discussion of the stations themselves in these sections is fine.
Post Reply
Ken22
Posts: 31
Joined: Tue 14 Jan 2014 3:08 pm
Weather Station: Oregon Scientific WMR968
Operating System: Windows 7 Pro 64 bit
Location: Massachusetts, USA
Contact:

YTDrainyear=2015 in Cumulus.ini

Post by Ken22 » Sun 10 Jan 2016 7:30 pm

I was looking in CUMULUS.INI today (for another reason) and found the line:

YTDrainyear=2015

All of the displays look ok, but this seems a bit strange. Is there anything wrong here?

Ken
===

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26717
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: YTDrainyear=2015 in Cumulus.ini

Post by steve » Sun 10 Jan 2016 7:37 pm

I can't tell you whether it's wrong or not, but I can't think of any way that Cumulus would set it to 2015 if that wasn't what you had set it to. Have you set a year-to-date rain figure, and if so, was it for 2015? If the YTDrain value is zero, it doesn't really matter what the YTDrainyear is anyway. YTDrainyear would normally be zero by default, if you haven't set it.
Steve

Post Reply