Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.6.5 (build 3081) - 28 May 2020 (please see important announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

See the Wiki to download the software or click on the Downloads link in the Forum Banner.

Twitter problem on pi

Topics about the Beta trials up to Build 3043, the last build by Cumulus's founder Steve Loft. It was by this time way out of Beta but Steve wanted to keep it that way until he made a decision on his and Cumulus's future.

Moderator: mcrossley

Post Reply
User avatar
john09cw
Posts: 89
Joined: Sun 03 Jan 2010 9:35 am
Weather Station: Maplin N96GY
Operating System: Raspberry Pi/Raspbian
Location: Clifton, Penrith, Cumbria
Contact:

Twitter problem on pi

Post by john09cw »

I've got MX running solely on my RPI, but the twitter feed has stopped updating, I've looked in the MXdiags and i have the following error
2015-01-25 12:00:05.477 UpdateTwitter: Invalid certificate received from server. Error code: 0xffffffff800b010a
I have had MX running on Windows 7 with no issues.
anyone else having problems with this?

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26704
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: Twitter problem on pi

Post by steve »

Have you downloaded the trusted root certificates as described in the instructions?
Steve

User avatar
john09cw
Posts: 89
Joined: Sun 03 Jan 2010 9:35 am
Weather Station: Maplin N96GY
Operating System: Raspberry Pi/Raspbian
Location: Clifton, Penrith, Cumbria
Contact:

Re: Twitter problem on pi

Post by john09cw »

Can't remember doing that, will go download it now to make sure.

Thanks

User avatar
john09cw
Posts: 89
Joined: Sun 03 Jan 2010 9:35 am
Weather Station: Maplin N96GY
Operating System: Raspberry Pi/Raspbian
Location: Clifton, Penrith, Cumbria
Contact:

Re: Twitter problem on pi

Post by john09cw »

Yeah that fixed it Steve, i can remember doing it on an earlier build, but i've had problems with corrupt sd cards so had a few reinstalls.

Thanks.

Post Reply