Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.2.4 build 3060 - 10 December 2019.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Web pages won't load

    Discussion of version 3 of Cumulus, which runs on Windows, Linux, and OS X. All Cumulus MX queries in here, please.

    Moderator: mcrossley

    User avatar
    justnetguy
    Posts: 5
    Joined: Sun 23 Aug 2015 2:26 pm
    Weather Station: Davis Provantage 2
    Operating System: Raspbian Jessie
    Location: Bradford MA USA

    Re: Web pages won't load

    Post by justnetguy » Thu 20 Jul 2017 3:42 pm

    It was a cookie.... found a cookie under application / storage / cookies in the developers tools in chrome - cleared it and it works now...

    User avatar
    justnetguy
    Posts: 5
    Joined: Sun 23 Aug 2015 2:26 pm
    Weather Station: Davis Provantage 2
    Operating System: Raspbian Jessie
    Location: Bradford MA USA

    Re: Web pages won't load

    Post by justnetguy » Thu 20 Jul 2017 5:50 pm

    Seems to be when switching the [other temps] / gauges then going back to dashboard the cookie gets left behind (see attachment). In my case this is repeatable across multiple installs of Win 10 running Chrome 64 bit - current version. I can not duplicate this behavior on MAC OS Chrome installs.

    This may just be a Chrome bug but it may be a good thing to know anyway- Clearing the cookie fixes the issue every time.
    You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

    User avatar
    steve
    Cumulus Author
    Posts: 26717
    Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
    Weather Station: None
    Operating System: None
    Location: Vienne, France
    Contact:

    Re: Web pages won't load

    Post by steve » Thu 20 Jul 2017 6:29 pm

    Seems odd that gauge cookie stops everything working - maybe Mark can suggest what's going on.
    Steve

    User avatar
    mcrossley
    Posts: 5806
    Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
    Weather Station: Davis VP2
    Operating System: Stretch Lite rPi
    Location: Wilmslow, Cheshire, UK
    Contact:

    Re: Web pages won't load

    Post by mcrossley » Fri 21 Jul 2017 8:48 am

    I'll have a look when I get back home. Up in the Lake District at mo....

    User avatar
    mcrossley
    Posts: 5806
    Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
    Weather Station: Davis VP2
    Operating System: Stretch Lite rPi
    Location: Wilmslow, Cheshire, UK
    Contact:

    Re: Web pages won't load

    Post by mcrossley » Mon 24 Jul 2017 8:35 am

    I've taken a look, a cookie is created if you change the Apparent temp gauge to something else - this is correct and is the same as the full web site version of the gauges. I cannot get the page to fail to load when the cookie is set and connecting to my local MX instance. My cookie contents are exactly the same as yours - i.e. "dew". Chrome 59.0.3071.115 (Official Build) (64-bit)

    The cookie handling code is the same as the full gauges package.

    Can you post the dev console output when the page fails to load? Interesting to see what error you are getting...

    hillyjd
    Posts: 29
    Joined: Sun 23 Apr 2017 2:42 pm
    Weather Station: Davis Vantage Vue
    Operating System: Linux

    Re: Web pages won't load

    Post by hillyjd » Wed 09 Aug 2017 12:26 am

    I just wanted to report back that everything has worked flawlessly for almost a month now. Not a hint of a problem either with the real time display or the PWS website. Thanks to Steve and all those who helped this old man learn some new tricks.

    r/
    Jim

    Post Reply