Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.0.0 build 3048 - 02 March 2019.
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

See the Wiki for downloading either version.

WMR 100 connection issues

Discussion of version 3 of Cumulus, which runs on Windows, Linux, and OS X. All Cumulus MX queries in here, please.

Moderator: mcrossley

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26717
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: WMR 100 connection issues

Post by steve » Tue 13 Jan 2015 11:34 am

OK - many thanks.
Steve

User avatar
grwkak
Posts: 88
Joined: Fri 28 Jun 2013 12:32 am
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Hambden, Ohio US
Contact:

Re: WMR 100 connection issues

Post by grwkak » Wed 14 Jan 2015 12:11 am

Steve,

Ran Cumulus MX all day with no apparent issues. Looking good!

Tried setting the year to date rainfall in settings - is this designed to appear in the rain this year displays on the various tabs? If so, it does not - refreshing the browser does not change this, neither does a restart of the program and browser.

Going to the dayfile viewer results in an error "DataTables warning table id = dayfile - invalid JSON response"

I can bring up the developer console to troubleshoot the problem w/AJAX - the response shows no data for the request. I have attached a couple of screenshots and the diags folder.

Guy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26717
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: WMR 100 connection issues

Post by steve » Wed 14 Jan 2015 8:02 am

grwkak wrote:Tried setting the year to date rainfall in settings - is this designed to appear in the rain this year displays on the various tabs? If so, it does not - refreshing the browser does not change this, neither does a restart of the program and browser.
It should appear in the 'this year' figure for rain, if the year supplied is this year. But it looks like the check on the year is wrong - thanks.
Going to the dayfile viewer results in an error "DataTables warning table id = dayfile - invalid JSON response"

I can bring up the developer console to troubleshoot the problem w/AJAX - the response shows no data for the request. I have attached a couple of screenshots and the diags folder.
Do you actually have a dayfile.txt yet?
Steve

User avatar
grwkak
Posts: 88
Joined: Fri 28 Jun 2013 12:32 am
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Hambden, Ohio US
Contact:

Re: WMR 100 connection issues

Post by grwkak » Wed 14 Jan 2015 10:58 am

I did not have a dayfile - sorry, stupid of me. One exists now and it displays fine.

Guy

User avatar
grwkak
Posts: 88
Joined: Fri 28 Jun 2013 12:32 am
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: Windows 10
Location: Hambden, Ohio US
Contact:

Re: WMR 100 connection issues

Post by grwkak » Thu 15 Jan 2015 12:41 am

3008 installed - rainfall total YTD updated correctly.

Also tried a humidity calibration multiplier - worked correctly (my station under reports outside humidity).

Guy

Post Reply