Welcome to the new home of the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See the Wiki for download

Problem with trends page in Weather Blues Template

Discussion of Jacques DesRoches's web site templates

Moderator: JacquesD

Post Reply
superbizz
Posts: 4
Joined: Fri Dec 26, 2014 8:16 pm
Weather Station: LaCrosse WS2350
Operating System: Windows XP
Location: Italia

Problem with trends page in Weather Blues Template

Post by superbizz » Sun Dec 28, 2014 12:28 pm

Hi,
I've installed the Weather Blues Template, and the "trends" page didnt refresh.
I've ever the same image.
My site is: http://terranuovameteo.altervista.org/trends.htm
Can you help me?
Thanks

User avatar
JacquesD
Posts: 604
Joined: Tue Jul 27, 2010 3:51 am
Weather Station: National Geographic 265nc
Operating System: XP SP3
Location: St-Ours, Québec, Canada
Contact:

Re: Problem with trends page in Weather Blues Template

Post by JacquesD » Mon Dec 29, 2014 12:50 pm

Hi superbizz,

Be sure to tick option "Include standard images"
in Cumulus menu Configuration --> Internet --> Files.

Regards,
Jacques

superbizz
Posts: 4
Joined: Fri Dec 26, 2014 8:16 pm
Weather Station: LaCrosse WS2350
Operating System: Windows XP
Location: Italia

Re: Problem with trends page in Weather Blues Template

Post by superbizz » Tue Dec 30, 2014 1:14 pm

Hi Jacques,
"Include standard images" is selected.
If you try to go in my site, and you click on a graph, not appear udated information. :cry:

User avatar
JacquesD
Posts: 604
Joined: Tue Jul 27, 2010 3:51 am
Weather Station: National Geographic 265nc
Operating System: XP SP3
Location: St-Ours, Québec, Canada
Contact:

Re: Problem with trends page in Weather Blues Template

Post by JacquesD » Wed Dec 31, 2014 2:35 pm

Hi super,

Today, your page is broken, but when I try to display a graph file
(ex: http://terranuovameteo.altervista.org/images/tempm.png)
I see an outdated image, I have to "hard" refresh (Ctrl-F5) the image
to see the current version.

So, it seems like your server serve old stuff instead of newest.
When it looks to images to include, it should see that the file
has a newer date/time then the version in cache.

You could check to add a line like this, in HEAD section:

Code: Select all

  <meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
Regards,
Jacques

Post Reply