Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.6.11 (build 3087) - 08 July 2020 (please see important announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

Use this link to Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items). Software

missing Data in monthlyrecord.php on my website

Discussion of Jacques DesRoches's web site templates

Moderator: JacquesD

Post Reply
M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

Hi All,
I am having problems with my monthlyrecord.php on my website there is no data being displayed here is my website address it is http://branksomeweather.co.uk/new/monthlyrecord.php

Many Thanks for any Help/info.

Regards
Michael
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26704
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by steve »

Cumulus isn't putting any values in to replace the web tags:

var hightemp = new Array("","","","","","","","","","","","");
var hightempT = new Array("","","","","","","","","","","","");

Are there any errors in the diags file? Do the monthly records show OK in Cumulus?
Steve

M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

ftplog.txt
debug.log
cumulus.008
steve wrote:Cumulus isn't putting any values in to replace the web tags:

var hightemp = new Array("","","","","","","","","","","","");
var hightempT = new Array("","","","","","","","","","","","");

Are there any errors in the diags file? Do the monthly records show OK in Cumulus?
Hi Steve,
Thank you for replying back to me. I can not see an error in the diags file/folder. hear is the diags log any way and the other logs.

I hope you can find out what is causing is to not put the data on my website I have only noticed this on the monthlyrecord.php all the rest are working fine.

Many thanks for your help/info.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

User avatar
mcrossley
Posts: 6608
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by mcrossley »

steve wrote:Do the monthly records show OK in Cumulus?
??

M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

mcrossley wrote:
steve wrote:Do the monthly records show OK in Cumulus?
??
Yes they do show up in Cumulus, sorry I forgot to say that in my reply message.
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26704
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by steve »

If you zip up the template and attach it, I'll give it a try here.
Steve

M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

web.zip
steve wrote:If you zip up the template and attach it, I'll give it a try here.
Thank you Steve you are very kind. here are the web files I have taken out the images folder because it was to big for me to upload them. If you do need them I could PM them to you and see if that works.

Many Thanks for your help.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

User avatar
mcrossley
Posts: 6608
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by mcrossley »

You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).

M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

mcrossley wrote:You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).
Thank you for your infomation Mark, I can not find ('wt_months_inc.php'); in any of my files, ether on my PC or website.

Many Thanks
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

M1DUL
Posts: 269
Joined: Wed 31 Dec 2008 1:56 pm
Weather Station: Vantage Pro2 Plus Daytime FARS
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Post by M1DUL »

M1DUL wrote:
mcrossley wrote:You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).
Thank you Mark for the Information about the monthlyrecord.php and the wt_month_inc.php I have just had a look in the monthlyrecord.php and found that there is a error in there that says wt_months_inc.php.

I have now changed that to wt_month_inc.php and now it is working now.

Thank you ever so much for your help Mark and Steve.
Mike

OS : Windows 10 Professionnal
Weather Station : Davis Vantage PRO2 Plus Daytime Fars
Cumulus MX version 3.00 b 3050
http://branksomeweather.co.uk

Post Reply