Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.3.0 build 3063 - 10 January 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Moved site and can't get new alerts to works

    Discussion of Ken True's web site templates

    Moderator: saratogaWX

    Post Reply
    User avatar
    aznetcowboy
    Posts: 309
    Joined: Fri 04 Jan 2013 6:03 pm
    Weather Station: Davis 6153 Vantage Pro2
    Operating System: Windows 10 Home 64-bit
    Location: West Bend, WI USA
    Contact:

    Moved site and can't get new alerts to works

    Post by aznetcowboy » Mon 05 Aug 2019 10:34 pm

    I have moved my El Gheko Neighborhood Association from Tucson, AZ to my new home in West Bend, WI. It has been so long since I made any changes to my site that I am confused on a number of things. Right now it is a matter to get the Alerts working. Any help would be appreciated!

    BTW, the new site will be called Ridge Run Weather Station. The townhouse we are living in is right next to the Ridge Run Park, a neat place for sure. :)
    Tom Wills
    Ridge Run Weather Station: http://www.ridgerun.us
    Image

    User avatar
    saratogaWX
    Posts: 1008
    Joined: Wed 06 May 2009 5:02 am
    Weather Station: Davis Vantage Pro Plus
    Operating System: Windows 10 Professional
    Location: Saratoga, CA, USA
    Contact:

    Re: Moved site and can't get new alerts to works

    Post by saratogaWX » Tue 06 Aug 2019 5:02 pm

    My crystal ball is on the fritz .. really need the URL to your new website to be able to help.

    User avatar
    aznetcowboy
    Posts: 309
    Joined: Fri 04 Jan 2013 6:03 pm
    Weather Station: Davis 6153 Vantage Pro2
    Operating System: Windows 10 Home 64-bit
    Location: West Bend, WI USA
    Contact:

    Re: Moved site and can't get new alerts to works

    Post by aznetcowboy » Wed 07 Aug 2019 3:36 pm

    The URL is still http://www.elgheko.us. Some day I will need to move it to a new URL, but I don't expect to have that happening for months. :roll:

    Thanks!
    Tom Wills
    Ridge Run Weather Station: http://www.ridgerun.us
    Image

    User avatar
    saratogaWX
    Posts: 1008
    Joined: Wed 06 May 2009 5:02 am
    Weather Station: Davis Vantage Pro Plus
    Operating System: Windows 10 Professional
    Location: Saratoga, CA, USA
    Contact:

    Re: Moved site and can't get new alerts to works

    Post by saratogaWX » Wed 07 Aug 2019 7:56 pm

    Ahh... you need some updates .. see http://www.elgheko.us/check-fetch-times ... w=versions

    That should speed up the site and restore functionality.

    User avatar
    aznetcowboy
    Posts: 309
    Joined: Fri 04 Jan 2013 6:03 pm
    Weather Station: Davis 6153 Vantage Pro2
    Operating System: Windows 10 Home 64-bit
    Location: West Bend, WI USA
    Contact:

    Re: Moved site and can't get new alerts to works

    Post by aznetcowboy » Fri 09 Aug 2019 2:56 pm

    Got the alerts to work. And just in time for a major squall line. I was getting the warnings, statements, etc. with no problem. Now to get the current readings to work. :(
    Tom Wills
    Ridge Run Weather Station: http://www.ridgerun.us
    Image

    Post Reply