Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.6.6 (build 3082) - 1 June 2020 (please see important announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

See the Wiki to download the software or click on the Downloads link in the Forum Banner.

Summary / Temperature image display problem on my site

Discussion of Ken True's web site templates

Moderator: saratogaWX

Post Reply
pekkie
Posts: 20
Joined: Mon 20 May 2019 1:16 am
Weather Station: PCE-FWS-20
Operating System: Windows 10
Location: Limbiate, Italy
Contact:

Summary / Temperature image display problem on my site

Post by pekkie »

good morning I have an image display problem in my home in summary / temperature
you should see it that way

this is my site
http://meteobrianza.altervista.org/wp-c ... xindex.php

the image is not present and only the thermometer is present

I don't know anybody else can tell me more. Hello everybody
Image

User avatar
saratogaWX
Posts: 1031
Joined: Wed 06 May 2009 5:02 am
Weather Station: Davis Vantage Pro Plus
Operating System: Windows 10 Professional
Location: Saratoga, CA, USA
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by saratogaWX »

Your DarkSky forecast request is failing
<!-- DS-forecast.php (ML) Version 1.09 - 23-Jan-2019 on PHP 5.6.40 -->
<!-- temps in C -->
<!-- DS URL: https://api.darksky.net/forecast/77d13a ... t&units=si -->
<!-- autoSetTemplate using narrow aspect. -->
<!-- loading from https://api.darksky.net/forecast/77d13a ... t&units=si. -->
<!-- curl fetching 'https://api.darksky.net/forecast/77d13a ... t&units=si' -->
<!-- Error: Received HTTP code 403 from proxy after CONNECT -->
<!-- HTTP stats: RC=0 dest=
Times: dns=0.000 conn=0.000 pxfer=0.000 get=0.001 total=0.001 secs -->
<!-- headers:

-->
<!-- RC=, bytes=0 -->
<!-- bad return from https://api.darksky.net/forecast/77d13a ... t&units=si

-->
<!-- cache ./cache/DS-forecast-json-0-si-it.txt missing or contains invalid contents -->
<p>Sorry.. the DarkSky forecast is not available.</p>
I see that the URL works fine in a browser, so it is likely a website configuration issue. Make sure your Altervista control panel has been set to allow api.darksky.net access .. looks like that is being blocked by the Altervista setup currently.

pekkie
Posts: 20
Joined: Mon 20 May 2019 1:16 am
Weather Station: PCE-FWS-20
Operating System: Windows 10
Location: Limbiate, Italy
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by pekkie »

Actually in the altervista whitelist api.darksky.net was not present I modified the settings and I ticked "external connection without restrictions" we hope that it goes there wait for 30 minutes.
Image

User avatar
saratogaWX
Posts: 1031
Joined: Wed 06 May 2009 5:02 am
Weather Station: Davis Vantage Pro Plus
Operating System: Windows 10 Professional
Location: Saratoga, CA, USA
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by saratogaWX »

Looks like DarkSky is now working on your forecast at http://meteobrianza.altervista.org/wp-c ... recast.php

Your index.php page is still not showing the data.. try using an updated wxindex.php from the distribution since the DarkSky forecast is now available.

pekkie
Posts: 20
Joined: Mon 20 May 2019 1:16 am
Weather Station: PCE-FWS-20
Operating System: Windows 10
Location: Limbiate, Italy
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by pekkie »

I tried to update the file but nothing to do is left as before.
Image

User avatar
saratogaWX
Posts: 1031
Joined: Wed 06 May 2009 5:02 am
Weather Station: Davis Vantage Pro Plus
Operating System: Windows 10 Professional
Location: Saratoga, CA, USA
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by saratogaWX »

Your Settings.php has

Code: Select all

$SITE['fcstscript'] = '/DS-forecast.php';
in it, and that is incorrect. It should be a relative file address, not an absolute file address. PHP thinks you are trying to find that script in the root (/) of the server instead of in the current directory (./).

Change it to

Code: Select all

$SITE['fcstscript'] = './DS-forecast.php';
or just

Code: Select all

$SITE['fcstscript'] = 'DS-forecast.php';
and that should correct the issue.

pekkie
Posts: 20
Joined: Mon 20 May 2019 1:16 am
Weather Station: PCE-FWS-20
Operating System: Windows 10
Location: Limbiate, Italy
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by pekkie »

Thanks a lot. now you can see the forecasts also in my home.

A very high thing, above the thermometer you do not see the current conditions, as shown in the attached image.
(I'm a little inexperienced, I'm sorry) :roll:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

pekkie
Posts: 20
Joined: Mon 20 May 2019 1:16 am
Weather Station: PCE-FWS-20
Operating System: Windows 10
Location: Limbiate, Italy
Contact:

Re: Summary / Temperature image display problem on my site

Post by pekkie »

I solved.
In cumulus I had put the "CUtags-comments" file.
And instead in the setting-weather file I left "CUtags" without changing it to "CUtags-comments"
I was inspired by this topic:
viewtopic.php?t=17335

Thanks for ken support.
Image

Post Reply