Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.0.0 build 3050 - 1 May 2019.
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

See the Wiki for downloading either version.

Wrong data on my website

Discussion of Ken True's web site templates

Moderator: saratogaWX

User avatar
mcrossley
Posts: 5593
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Stretch Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Wrong data on my website

Post by mcrossley » Sat 23 Feb 2019 4:29 pm

There are a couple of errors in that MXdiags log....

Error on line 124 of dayfile.txt: Unknown char: ;

And...

Error connecting ftp - The authentication or decryption has failed.

I'm guessing you sorted the second one :)

Ignore the errors after the Ctrl-C, Cumulus does not close down very gracefully at the moment.

But there is no sign of the Extra files being FTP'd at all as far as I can see - though I'm using my phone at the mo. Please post your Cumulus.ini - with passwords removed.

PS: your server does not support extended passive mode, you could speed it up slightly by disabling EPSV mode in Cumulus.ini

perl
Posts: 41
Joined: Wed 24 Jun 2015 7:02 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro2
Operating System: windows 10 and Raspberry
Location: Taasinge, Denmark
Contact:

Re: Wrong data on my website

Post by perl » Sun 24 Feb 2019 8:50 am

Yes I found out yesterday that there was a change in delimiter. I then deleted the dayfile.txt file in the data directory. This morning I had a new dayfile with another delimiter. I have a backup and can change the old file to the new format.
Enclosed the dayfile file
This morning I saw that ftps did not work. There was no upload of data at midnight. I changed the setup to ftp.
Enclosed cumulus.ini
I then made a putty connection to the raspberry to make a reset. Again I got errors after a "ctrl C"
ScreenShot252.jpg
Enclosed the MXdiags file after this ( 20190224-085412.txt)
and the ftplog.txt

Per
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

perl
Posts: 41
Joined: Wed 24 Jun 2015 7:02 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro2
Operating System: windows 10 and Raspberry
Location: Taasinge, Denmark
Contact:

Re: Wrong data on my website

Post by perl » Mon 25 Feb 2019 1:36 pm

Startet all over again with a new PI3 and a new install of CumulusMX.

I will come back if it still gives troubles.

Thanks for the help until now.

Per

Post Reply