Welcome to the new home of the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See the Wiki for download

http2 support query

Discussion of Ken True's web site templates

Moderator: saratogaWX

Post Reply
User avatar
ConligWX
Posts: 728
Joined: Mon 19 May 2014 10:45 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro2 Plus
Operating System: Debian 9.5 Stretch
Location: Bangor, NI
Contact:

http2 support query

Post by ConligWX » Fri 15 Jun 2018 4:43 pm

http2 support.

Hi I was wondering about my Website supporting http2 since my Apache is now at 2.4.33 and thought I would give it a go.

when I used the chrome developer tools I noticed it was using http2 protocol.

I was wondering why some are using http 1.1 however and these seemed to have been initiated by ajaxCUwx.js yet others are also initiated by the same script but use http2.

I am new to this protocol and was wondering is anyone could shed some light on why some are http 1.1 and other http2 yet initiated by the same java script.
Capture.JPG
no doubt I'll have issues with this new protocol but was just wondering how it would work and feel. so far it seems slightly quicker.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Regards Simon

https://www.conligwx.org
https://twitter.com/conligwx
Davis Vantage Pro2 Plus - CumulusMX v3.0.0 (build 3043) + Saratoga/PWS Templates

User avatar
Mapantz
Posts: 520
Joined: Sat 17 Dec 2011 11:55 am
Weather Station: Davis Vantage Pro2
Operating System: Windows 10 x64 - A beast.
Location: Wareham, Dorset - UK
Contact:

Re: http2 support query

Post by Mapantz » Fri 15 Jun 2018 8:53 pm

I wouldn't get bogged down with it to be honest.

https://www.upwork.com/hiring/developme ... -using-it/
Image
Image

User avatar
mcrossley
Posts: 5209
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Stretch Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: http2 support query

Post by mcrossley » Sat 16 Jun 2018 5:53 pm

I enabled http2 some time ago, the items I see using spdy or 1.1 are all externally hosted.

Post Reply