Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.9.0 (build 3095) - 09 October 2020 (please see announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

Use this Wiki link to Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items).

Steelseries gauges not visible

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

kapo
Posts: 246
Joined: Thu 03 Jan 2013 1:59 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Windows 10
Location: Vihtavuori, Laukaa, Finland

Re: Steelseries gauges not visible

Post by kapo »

tobyspond wrote:Hi,

I looked at your gauges page and the gauges are updating as far as I can tell. The values on the gauges match those in the realtimegauges.txt file.

Kerry
Really, that`s a little step forward? But how can I get the gauges visible?

kapo
Posts: 246
Joined: Thu 03 Jan 2013 1:59 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Windows 10
Location: Vihtavuori, Laukaa, Finland

Re: Steelseries gauges not visible

Post by kapo »

kapo wrote:
tobyspond wrote:Hi,

I looked at your gauges page and the gauges are updating as far as I can tell. The values on the gauges match those in the realtimegauges.txt file.

Kerry
Really, that`s a little step forward? But how can I get the gauges visible?
YES! Now they are visible! This is fine forum!!! Thanks a lot this far for quikly answers and helps! More stupid questions is propably coming. Thanks once again!!! And happy new year 2013 to you all from here Vihtavuori, Laukaa, Finland!!

kapo
Posts: 246
Joined: Thu 03 Jan 2013 1:59 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Windows 10
Location: Vihtavuori, Laukaa, Finland

Re: Steelseries gauges not visible

Post by kapo »

And next stupid question: How I get the windrose visible? What´ wrong this time in my gauges-ss.htm?

User avatar
mcrossley
Posts: 6997
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Steelseries gauges not visible

Post by mcrossley »

kapo wrote:And next stupid question: How I get the windrose visible? What´ wrong this time in my gauges-ss.htm?
gauges.js, line 40:
showRoseGauge : false,
;)

kapo
Posts: 246
Joined: Thu 03 Jan 2013 1:59 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Windows 10
Location: Vihtavuori, Laukaa, Finland

Re: Steelseries gauges not visible

Post by kapo »

mcrossley wrote:
kapo wrote:And next stupid question: How I get the windrose visible? What´ wrong this time in my gauges-ss.htm?
gauges.js, line 40:
showRoseGauge : false,
;)
Yes, it`s " true", but still nothing seems to be visible :?:But now it` okay... :oops: :oops: :roll: :bash: :bash:

User avatar
meteotortosa
Posts: 323
Joined: Thu 04 Dec 2008 12:15 am
Weather Station: Davis Vantage Pro2 Plus
Operating System: Windows XP SP3
Location: Tortosa-Baix Ebre- Catalonia
Contact:

Re: Steelseries gauges not visible

Post by meteotortosa »

Hi,

I've a little problem

this is my gaugess web -> http://www.meteotortosa.cat/gauges/gauges-ss.html

but I can see on saratoga script -> http://www.meteotortosa.cat/web3/wxgaugess.php

I tried all combinations, but I don't know why don't show it

Regards,

Lluís
Weather in Tortosa (NE Spain), updated every 15'
Image Image

tobyspond
Posts: 252
Joined: Fri 24 Jun 2011 5:57 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro2
Operating System: Windows 10
Location: Lamoine, Maine, USA

Re: Steelseries gauges not visible

Post by tobyspond »

Hi,

Your realtimegauges.txt is not in your /web3 folder, so either move the realtimegauges.txt file to your /web3 folder or change this line realTimeURLCumulus: 'realtimegauges.txt', // in gauges.js to the location of the realtimegauges.txt file.

Kerry

User avatar
meteotortosa
Posts: 323
Joined: Thu 04 Dec 2008 12:15 am
Weather Station: Davis Vantage Pro2 Plus
Operating System: Windows XP SP3
Location: Tortosa-Baix Ebre- Catalonia
Contact:

Re: Steelseries gauges not visible

Post by meteotortosa »

tobyspond wrote:Hi,

Your realtimegauges.txt is not in your /web3 folder, so either move the realtimegauges.txt file to your /web3 folder or change this line realTimeURLCumulus: 'realtimegauges.txt', // in gauges.js to the location of the realtimegauges.txt file.

Kerry
Thanks, now it's OK

http://www.meteotortosa.cat/meteo/wxgaugess.php

Code: Select all

realTimeURLCumulus: '/gauges/realtimegauges.txt', //*** Cumulus Users: Change this to your download location if the realtime file is not in the same folder as the gauges-ss.htm ***
Weather in Tortosa (NE Spain), updated every 15'
Image Image

Post Reply