Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.6.6 (build 3082) - 1 June 2020 (please see important announcement regarding releases since 3.5.0)
Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of the NOAA report and Snow Index drop-down menus to 2030)

See the Wiki to download the software or click on the Downloads link in the Forum Banner.

SteelSeries clock counting down at double speed

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

Post Reply
RayProudfoot
Posts: 2782
Joined: Wed 06 May 2009 6:29 pm
Weather Station: Davis VP2 with Daytime FARS
Operating System: Windows XP SP3
Location: Cheadle Hulme, Cheshire, England
Contact:

SteelSeries clock counting down at double speed

Post by RayProudfoot »

I spent a few hours this afternoon trying to modify the layout of my SteelSeries gauges and then decided to add the wind radar gauge. Big mistake. I'm not educated enough to attempt this yet.

In my attempts to restore everything back to what it was I now have the countdown timer running at double speed. I can't see how this is happening. I've looked at the settings in gauges.js and set the timer period back to 60 and although it starts at 60 every second counts as 2.

Appreciate any help on fixing this.
Cheers,
Ray, Cheshire.

Image

User avatar
mcrossley
Posts: 6490
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: SteelSeries clock counting down at double speed

Post by mcrossley »

Ray, I cannot check from my tablet, but I suspect that you have an 'onload' statement in the HTML <body> tag? This is no longer required for later versions of the scripts.

RayProudfoot
Posts: 2782
Joined: Wed 06 May 2009 6:29 pm
Weather Station: Davis VP2 with Daytime FARS
Operating System: Windows XP SP3
Location: Cheadle Hulme, Cheshire, England
Contact:

Re: SteelSeries clock counting down at double speed

Post by RayProudfoot »

I did Mark and your suggestion fixed it. Thanks very much! I could have looked for a million years and not found it.
Cheers,
Ray, Cheshire.

Image

Post Reply