Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.13.4 (build 3149) - 03 October 2021

Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of drop-down menus to 2030)

Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items) from the Wiki

If you are interested in supporting Cumulus then maybe you would like to contribute to the maintenance of the Wiki? This need not take hours of your time - just a half hour here and there can make a big difference, particularly if many people are doing this. Any contributions are very welcome, whether they involve new content or editing of existing content. It will be very helpful to current and future users of Cumulus software if the Wiki is kept well-maintained and current. If you are interested then please contact forum user saratogaWX and ask for a Wiki account.

Can't seem to be able to change the 15 seconds canvas timer

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

Post Reply
GavinBaylis
Posts: 6
Joined: Tue 30 Jun 2020 9:25 am
Weather Station: Davis Vantage Pro
Operating System: Windows 10

Can't seem to be able to change the 15 seconds canvas timer

Post by GavinBaylis »

Have spent ages searching for an answer and would seem that it points to

/lib/steelseries/scripts/gauges.js

I have changed the interval time to 3 secs as well as to match the real time update in the .ini to 3,000ms

realtimeInterval : 3, // *** Download data interval, set to your realtime data update interval in seconds

But on the page it still countdowns from 15 secs

The js file is not cached

https://www.anotherharddayattheoffice.c ... /gauges.js

Where else do I have to configure the countdown timer please?

Many thanks

User avatar
mcrossley
Posts: 8906
Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2/WLL
Operating System: Buster Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: Can't seem to be able to change the 15 seconds canvas timer

Post by mcrossley »

Your page is loading this script though - https://www.anotherharddayattheoffice.c ... /gauges.js

GavinBaylis
Posts: 6
Joined: Tue 30 Jun 2020 9:25 am
Weather Station: Davis Vantage Pro
Operating System: Windows 10

Re: Can't seem to be able to change the 15 seconds canvas timer

Post by GavinBaylis »

Dooooooooooh :bash:

As an aside is there a link I can contribute some beer money to say thanks for all the superb work ?

Post Reply