Page 1 of 1

Pressure gauge face not displaying correctly.

Posted: Sat 18 Jan 2020 8:57 pm
by TXRweather
I have had this issue for a while and it is just with my pressure gauge. I have everything set for inHg and the arrow up/down display works as well as the barometric reading in the window is displaying correctly. The problem is the gauge hand does not move and the outside numerics are not in inHg. I am sure it is something simple that I have hosed up, but for the life of me, I can't seem to locate where the issue is.
Screen Shot 2020-01-18 at 2.50.28 PM.png

Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

Posted: Sun 19 Jan 2020 12:17 pm
by mcrossley
Need a link to the page to see what is going on.

Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

Posted: Sun 19 Jan 2020 8:41 pm
by Phil23
mcrossley wrote:
Sun 19 Jan 2020 12:17 pm
Need a link to the page to see what is going on.
I could be mistaken, but that screen snip looks like it's taken from the interface page, unless he's changed the default gauge page to mimic the interface.

Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

Posted: Sun 19 Jan 2020 9:44 pm
by mcrossley
It does :D

It looks to me like you changed units at some time from hPa to inHg?

And... your all time high pressure record is in hPa units. Edit your records and make sure they are all sensible