Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.4.0 (build 3064) - 19 February 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Pressure gauge face not displaying correctly.

    Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

    Moderator: mcrossley

    Post Reply
    TXRweather
    Posts: 5
    Joined: Sun 31 Jul 2016 3:19 pm
    Weather Station: Davis Vantage PRO 2
    Operating System: OS X Sierra v. 10.14.1
    Location: Lebanon tn

    Pressure gauge face not displaying correctly.

    Post by TXRweather » Sat 18 Jan 2020 8:57 pm

    I have had this issue for a while and it is just with my pressure gauge. I have everything set for inHg and the arrow up/down display works as well as the barometric reading in the window is displaying correctly. The problem is the gauge hand does not move and the outside numerics are not in inHg. I am sure it is something simple that I have hosed up, but for the life of me, I can't seem to locate where the issue is.
    Screen Shot 2020-01-18 at 2.50.28 PM.png
    You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

    User avatar
    mcrossley
    Posts: 5997
    Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
    Weather Station: Davis VP2
    Operating System: Stretch Lite rPi
    Location: Wilmslow, Cheshire, UK
    Contact:

    Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

    Post by mcrossley » Sun 19 Jan 2020 12:17 pm

    Need a link to the page to see what is going on.

    Phil23
    Posts: 393
    Joined: Sat 16 Jul 2016 11:59 pm
    Weather Station: Davis Vantage Pro2 Plus
    Operating System: Win7 Pro
    Location: Australia

    Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

    Post by Phil23 » Sun 19 Jan 2020 8:41 pm

    mcrossley wrote:
    Sun 19 Jan 2020 12:17 pm
    Need a link to the page to see what is going on.
    I could be mistaken, but that screen snip looks like it's taken from the interface page, unless he's changed the default gauge page to mimic the interface.

    User avatar
    mcrossley
    Posts: 5997
    Joined: Thu 07 Jan 2010 9:44 pm
    Weather Station: Davis VP2
    Operating System: Stretch Lite rPi
    Location: Wilmslow, Cheshire, UK
    Contact:

    Re: Pressure gauge face not displaying correctly.

    Post by mcrossley » Sun 19 Jan 2020 9:44 pm

    It does :D

    It looks to me like you changed units at some time from hPa to inHg?

    And... your all time high pressure record is in hPa units. Edit your records and make sure they are all sensible

    Post Reply