Welcome to the new home of the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3044 7 December 2018. See the Wiki for download

I can get Steel Gauges to appear just not work

Discussion of Mark Crossley's HTML5/Javascript gauges

Moderator: mcrossley

Post Reply
JacquesSteventon
Posts: 13
Joined: Sat 23 Mar 2013 6:29 pm
Weather Station: WH1080
Operating System: Windows Server 2012 R2
Location: United Kingdom, Dorset
Contact:

I can get Steel Gauges to appear just not work

Post by JacquesSteventon » Sat 10 Oct 2015 8:12 pm

Hi all, as said by the title. I can get the gauges to appear on the page but just not work. Can you see what I am doing wrong?http://dorsetliveweather.co.uk/Cumulus/ ... ges-ss.htm

water01
Posts: 1484
Joined: Sat 13 Aug 2011 9:33 am
Weather Station: WH1081
Operating System: Windows 7 64bit HP SP1
Location: Somewhere in the USA
Contact:

Re: I can get Steel Gauges to appear just not work

Post by water01 » Sat 10 Oct 2015 9:23 pm

That link gives a 404 directory not found.

I tried just Cumulus and that sort of works but you have no weatherstyle.css uploaded.

JacquesSteventon
Posts: 13
Joined: Sat 23 Mar 2013 6:29 pm
Weather Station: WH1080
Operating System: Windows Server 2012 R2
Location: United Kingdom, Dorset
Contact:

Re: I can get Steel Gauges to appear just not work

Post by JacquesSteventon » Sat 10 Oct 2015 9:40 pm

All working now. I changed a few things and got it to work :D Also thank you for pointing that out. Not sure where that went but I have now put a change to that :)

water01
Posts: 1484
Joined: Sat 13 Aug 2011 9:33 am
Weather Station: WH1081
Operating System: Windows 7 64bit HP SP1
Location: Somewhere in the USA
Contact:

Re: I can get Steel Gauges to appear just not work

Post by water01 » Sat 10 Oct 2015 10:13 pm

You have

Code: Select all

http://dorsetliveweather.com/cumulus/web/realtimegauges.txt
For the definition of where gauges.js should find your realtimegauges.txt file.

This is incorrect it should be a relative position related to where the code is placed on your server, so in your case it should be

Code: Select all

./realtimegauges,txt
I think you are also making the same mistake in your Remote Filenames with the Cumulus Files. You should not have http://dorsetliveweather.com/cumulus/web/ on the front of the definition just directory structure relative to where you FTP client logs in.

If you are using Filezilla you can discover that by using the path displayed in the right top pane where it says Remote site:.

Post Reply