Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.4.0 (build 3064) - 19 February 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Problem Loading Trends Page

    Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

    Moderator: daj

    Post Reply
    User avatar
    SJG1976
    Posts: 218
    Joined: Wed 21 Dec 2011 11:04 am
    Weather Station: Oregon WRM200 and Davis VP1
    Operating System: Raspberry Pi3, Raspberry Pi
    Location: Essex
    Contact:

    Problem Loading Trends Page

    Post by SJG1976 » Tue 11 Feb 2020 7:59 pm

    Hi All,

    I've been doing a bit of rework on my website.
    Trying a different website template and using some of the CumukusMX Templates and some of the scripts from here.

    I've been having some issues with the trends page.

    Seems to be working on a desktop pc fine, but when loading from and Android Phone it will crash the page out.

    It's probably my poor understanding of Java and scripts but I can't for the life of me work out where I'm going wrong.

    Any pointers please?



    Page in question is Https://cm2weather.co.uk/trends.php
    Image

    Mapantz
    Posts: 658
    Joined: Sat 17 Dec 2011 11:55 am
    Weather Station: Davis Vantage Pro2
    Operating System: Windows 10 x64
    Location: Dorset - UK
    Contact:

    Re: Problem Loading Trends Page

    Post by Mapantz » Tue 11 Feb 2020 8:46 pm

    I don't know for certain, but maybe the 8 year old version of jquery could be a hinderance?

    Edit: Doesn't crash on my Galaxy S10 using Samsung Internet, but it doesn't render very well due to the css not supporting mobile screens I guess.
    Image

    User avatar
    SJG1976
    Posts: 218
    Joined: Wed 21 Dec 2011 11:04 am
    Weather Station: Oregon WRM200 and Davis VP1
    Operating System: Raspberry Pi3, Raspberry Pi
    Location: Essex
    Contact:

    Re: Problem Loading Trends Page

    Post by SJG1976 » Wed 12 Feb 2020 8:42 am

    @Mapantz

    Thanks for the Look.
    I'll try and update of jquery.

    See if that help.

    Yes I've not really done much on the CSS on that page, which doesn't help either.

    Kind regards,

    Steve.
    Image

    Post Reply