Welcome to the new home of the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See the Wiki for download

Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

Moderator: daj

User avatar
dazza1223
Posts: 414
Joined: Sun 25 Jan 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by dazza1223 » Tue 06 Feb 2018 10:07 am

hey i dont understand how to to set the time on them <#RecentTS <#RecentOutsideTemp ?
have fun and keep learning

dazza :D

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue 07 Feb 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by mitmania » Sat 24 Feb 2018 9:44 pm

Hi everyone, I installed the script and I have to say that it works. I do not understand why the graph that is displayed is not linear is with many peaks and extremes high and low. Where am I wrong?

User avatar
dazza1223
Posts: 414
Joined: Sun 25 Jan 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by dazza1223 » Sat 24 Feb 2018 11:12 pm

I will have a look to moz
have fun and keep learning

dazza :D

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue 07 Feb 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by mitmania » Sun 25 Feb 2018 8:47 am

Hello to all .... I think I understand the problem ... the values that are displayed to me have a comma and not the point.

  In my website I read:

- var recent_outside_temp = [-0.6, -0.6, -0.6, -0.6,
                         -0.6, -0.6, -0.6, -0.8,
                         -0.6, -0.6, -0.6, -0.8];

In the other sites I read:

-var recent_outside_temp = [-0.3, -0.3, -0.3, -0.4,
-0.3, -0.3, -0.2,0.0,
0.1,0.2,0.4,0.4];

Is there a cure for this problem? Thank you!

sfws
Posts: 461
Joined: Fri 27 Jul 2012 11:29 am
Weather Station: Customised mix of Fine Offset
Operating System: Tempermental Win. 10 PC
Location: UK

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by sfws » Sun 25 Feb 2018 9:01 am

mitmania wrote:have a comma
see wiki http://wiki.sandaysoft.com/a/Webtags#No_Commas

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue 07 Feb 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by mitmania » Sun 25 Feb 2018 9:12 am

Thank's!!!!!!

User avatar
dazza1223
Posts: 414
Joined: Sun 25 Jan 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by dazza1223 » Fri 02 Mar 2018 3:38 pm

hi dose any one know how to change colour on the box when u hover over the charts?
have fun and keep learning

dazza :D

deanpegal
Posts: 1
Joined: Mon 19 Mar 2018 11:45 am
Weather Station: Cooper & Baseline
Operating System: window 7
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Post by deanpegal » Mon 19 Mar 2018 11:59 am

Very Impressive Mike, Thank you

Post Reply