Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.14.0 (build 3159) - 04 December 2021

Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of drop-down menus to 2030)

Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items) from the Wiki

If you are interested in supporting Cumulus then maybe you would like to contribute to the maintenance of the Wiki? This need not take hours of your time - just a half hour here and there can make a big difference, particularly if many people are doing this. Any contributions are very welcome, whether they involve new content or editing of existing content. It will be very helpful to current and future users of Cumulus software if the Wiki is kept well-maintained and current. If you are interested then please contact forum user saratogaWX and ask for a Wiki account.

RUnning two websites from one Cumulus/console

Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

Moderator: daj

Post Reply
dc1500
Posts: 242
Joined: Thu 04 Sep 2008 8:35 am
Weather Station: Watson W-8681 (Fine Offset type)
Operating System: Windows 10
Location: Laindon, S. Essex
Contact:

RUnning two websites from one Cumulus/console

Post by dc1500 »

I have a website that has been going for a few years. I am developing another one in parallel but would like to run it with live data. I may even keep the two if it is possible. I only have one console and one PC attached to it. Is there a way of transferring the same data to two servers or can I somehow run a second Cumulus program from another directory with different FTP settings for the second website?
Dave
Image

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26702
Joined: Mon 02 Jun 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: RUnning two websites from one Cumulus/console

Post by steve »

You can't upload to two different servers using the ftp in Cumulus. You would have to use a separate method of getting the files to the second server, e.g. by invoking a batch command using the 'external program' setting in Cumulus. Rather like the solution described for SFTP in the wiki: http://wiki.sandaysoft.com/a/SFTP
Steve

Nerja
Posts: 10
Joined: Thu 19 Apr 2012 7:58 pm
Weather Station: Fine Offset Clone
Operating System: XP
Location: Spain

Re: RUnning two websites from one Cumulus/console

Post by Nerja »

You could always display the Cumulus pages in an iframe on your second website - its how I display all the cumulus pages on my site.

Post Reply