Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release 3.16.1 (build 3183) - 06 May 2022

Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014 (a patch is available for 1.9.4 build 1099 that extends the date range of drop-down menus to 2030)

Download the Software (Cumulus MX / Cumulus 1 and other related items) from the Wiki

If you are interested in supporting Cumulus then maybe you would like to contribute to the maintenance of the Wiki? This need not take hours of your time - just a half hour here and there can make a big difference, particularly if many people are doing this. Any contributions are very welcome, whether they involve new content or editing of existing content. It will be very helpful to current and future users of Cumulus software if the Wiki is kept well-maintained and current. If you are interested then please contact forum user saratogaWX and ask for a Wiki account.

Accurite model 06014

Discussion specific to Fine Offset and similar rebadged weather stations
Post Reply
hmc194426
Posts: 1
Joined: Thu 16 Sep 2021 1:44 pm
Weather Station: AccuRite 5in1 Pro+Weather Sensor
Operating System: Windows10

Accurite model 06014

Post by hmc194426 »

I have a 5in 1 Pro+Weather sensor model 06014. The readings on my station locks up . I have changed the batteries on the sensor and works for a little while before locking up again. Not as tech minded as I used to be so any advice how I can solve this problem please. Running on Windows ten. Internet connected properly . Thanks, Harry
Post Reply