Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.4.0 (build 3064) - 19 February 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Search found 309 matches

    by aznetcowboy
    Thu 27 Dec 2018 4:25 am
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: WunderMap issues
    Replies: 6
    Views: 1814

    Re: WunderMap issues

    Thank you, that did it. I wonder what caused that problem. I have touched that file in at least 6 months and that was to remove a comment I had in the index.php file. Oh well, it is working now.
    :clap:
    by aznetcowboy
    Wed 26 Dec 2018 8:23 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: WunderMap issues
    Replies: 6
    Views: 1814

    Re: WunderMap issues

    I am getting the graphic (below) lately. Has Weather Underground changed something again? The code is as follows: <img src="http://icons.wunderground.com/data/640x480/<?php echo $SITE['WUregion']; ?>_ir_anim.gif" alt="Regional Infrared Satellite" width="320" height="240" style="margin: 0px; padding:...
    by aznetcowboy
    Sat 22 Dec 2018 6:51 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: USNO-sunmoon error messages
    Replies: 10
    Views: 1512

    Re: USNO-sunmoon error messages

    by ConligWX » Fri Dec 21, 2018 9:24 am just reported this over on your forums Ken. https://www.wxforum.net/index.php?topic ... #msg366210 While this sounds good (maybe even great), where does the code } else { $Debug.= "<!-- Error loading from USNO API, cache not saved -->\n"; return (""); } get pl...
    by aznetcowboy
    Thu 20 Dec 2018 4:06 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: USNO-sunmoon error messages
    Replies: 10
    Views: 1512

    Re: USNO-sunmoon error messages

    by saratogaWX » Fri Nov 23, 2018 11:12 am I've released V3.02 with the https fix .. available now from the update tool page 23-Nov-2018, Base=*, Plugin-* I did the update as you suggested and it has been working okay ever since... that is until today. This morning I am getting the error as follows:...
    by aznetcowboy
    Fri 23 Nov 2018 5:15 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: USNO-sunmoon error messages
    Replies: 10
    Views: 1512

    USNO-sunmoon error messages

    All of a sudden I am getting this error messages today: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gydfbaoo/public_html/get-USNO-sunmoon.php on line 360 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gydfbaoo/public_html/get-USNO-sunmoon.php on line 371 What is causing this...
    by aznetcowboy
    Fri 05 Oct 2018 6:48 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: wxcurecords.php issue
    Replies: 2
    Views: 999

    Re: wxcurecords.php issue

    Forget what I posted here, I found the solution. It was right in front of me the whole time and I just could not see the obvious problem and solution. :groan: All I needed to do was to take line 105 <?php langtrans('Highest Humidity'); ?> <?php langtrans(); ?> and change it to <?php langtrans('Highe...
    by aznetcowboy
    Fri 05 Oct 2018 6:28 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: wxcurecords.php issue
    Replies: 2
    Views: 999

    wxcurecords.php issue

    When checking out my links, for the All-Time Records I am getting the following Error: Highest Humidity Warning: Missing argument 1 for langtrans(), called in /home/gydfbaoo/public_html/wxcurecords.php on line 105 and defined in /home/gydfbaoo/public_html/common.php on line 60 99 % 27-Jan-2013 6:10a...
    by aznetcowboy
    Sat 22 Sep 2018 2:53 am
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: WunderMap issues
    Replies: 6
    Views: 1814

    Re: WunderMap issues

    Just wondering, what browser are you using? It seems to work with Chrome (not my favorite browser) but not with the Firefox browser which is my preferred browser. :shock:
    by aznetcowboy
    Fri 21 Sep 2018 5:57 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: WunderMap issues
    Replies: 6
    Views: 1814

    WunderMap issues

    First, see the attached file. This is all I see when selecting WunderMap from my Radars selection on my Main Menu. As far as I can tell by selecting the http://www.elgheko.us/check-fetch-times.php?show=versions tool from the Saratoga site, everything is up-to-date. So is there a problem with the Wun...
    by aznetcowboy
    Mon 10 Sep 2018 5:37 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    Thanks for noticing this. Boy, switching hosts sure has been more involved than I had expected. :oops:
    Hopefully I have updated these extra files so they are all getting sent to the website like they should be.
    by aznetcowboy
    Sun 09 Sep 2018 1:14 am
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    I think I have it fixed. And I don't understand the reason why. What I did was add realtime.txt to the config file and downloaded to to the website in a realtime mode. Now it seems to be working. I went back to the beginning of the year backups and I don't find realtime.txt anywhere in any of the ba...
    by aznetcowboy
    Sat 08 Sep 2018 10:22 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    I have determined that it is something with the realtime.txt file that is not being updated properly. I must be missing something that is very obvious. Here are the setting in the cumulus.ini file for the uploads to the website from my PC: [FTP site] Host=ftp.elgheko.us Port=21 Username=uuuuuuuuuu@e...
    by aznetcowboy
    Fri 07 Sep 2018 5:11 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    Is there a file that I should be looking for in particular that is responsible for updating in real time the current readings? I am getting to the point where I am thinking (not quite seriously yet) of blowing everything away and starting all over from scratch. But that would be a last thing I would...
    by aznetcowboy
    Fri 07 Sep 2018 12:35 am
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    I have been in contact with the tech support people of my new host to have them do a complete restore of the backup from 09/01/2018. Seeing as the updating of the system started just before noon on the 2nd, the backup from the 1st is the the one to be used. We'll see what happens. Their backup metho...
    by aznetcowboy
    Thu 06 Sep 2018 7:02 pm
    Forum: Saratoga Templates
    Topic: FTP isn't working after host change
    Replies: 28
    Views: 5061

    Re: FTP isn't working after host change

    I just happen to have a thought (ouch, that hurt! :bash: ). In the process of moving everything from my old host to my new host, is it possible that some file permissions got changed/modified and they aren't being updated as they should be? However, I am not certain of which files/folders to check i...