Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.4.0 (build 3064) - 19 February 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Search found 218 matches

    by SJG1976
    Wed 12 Feb 2020 8:42 am
    Forum: Web site - General
    Topic: Problem Loading Trends Page
    Replies: 2
    Views: 334

    Re: Problem Loading Trends Page

    @Mapantz

    Thanks for the Look.
    I'll try and update of jquery.

    See if that help.

    Yes I've not really done much on the CSS on that page, which doesn't help either.

    Kind regards,

    Steve.
    by SJG1976
    Tue 11 Feb 2020 7:59 pm
    Forum: Web site - General
    Topic: Problem Loading Trends Page
    Replies: 2
    Views: 334

    Problem Loading Trends Page

    Hi All, I've been doing a bit of rework on my website. Trying a different website template and using some of the CumukusMX Templates and some of the scripts from here. I've been having some issues with the trends page. Seems to be working on a desktop pc fine, but when loading from and Android Phone...
    by SJG1976
    Fri 30 Dec 2016 12:52 am
    Forum: Cumulus MX
    Topic: Server Generated Graphs for MX
    Replies: 211
    Views: 116583

    Re: Server Generated Graphs for MX

    Finally got them working to a fashion. In all my messing around I changed the PHP Version on the Web Host. Which then knocked out my SQL Uploads. So the Realtime table has a large chunk of data missing from it. Anyway all sorted now. Should have been more patient. Still didn't manage to get the .hta...
    by SJG1976
    Thu 29 Dec 2016 9:08 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: Server Generated Graphs for MX
    Replies: 211
    Views: 116583

    Re: Server Generated Graphs for MX

    Think I've worked it out. I needed to change the path to my in my graphsettings.php file from $GRAPH['jpgraphloc'] = '/homepages/directory/directory/htdocs/images/SQL/'; // Path to jpgraph, or put it in your PHP path the $GRAPH['jpgraphloc'] = '/images/SQL/'; // Path to jpgraph, or put it in your PH...
    by SJG1976
    Thu 29 Dec 2016 4:22 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: Server Generated Graphs for MX
    Replies: 211
    Views: 116583

    Re: Server Generated Graphs for MX

    I'm also having problems getting this to work. I keep getting an Error about the Fatal error: Uncaught Error: Class 'WindroseGraph' not found in (The Class is refering to whatevere Graph I'm trying to do) I've found it relates to the line on the (for example on graphWindrose.php) $graph = new Windro...
    by SJG1976
    Tue 15 Nov 2016 8:05 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Messed up my Page Again
    Replies: 8
    Views: 2353

    Re: Messed up my Page Again

    Now I just need to learn how to be more Stylish..

    Get the Data sent to an SQL on the Server, and then extract the data to make nice tables and charts! :)
    by SJG1976
    Tue 15 Nov 2016 8:02 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Messed up my Page Again
    Replies: 8
    Views: 2353

    Re: Messed up my Page Again

    Thanks Mark, All working. I had deleted the following <link rel="stylesheet" href="lib/steelseries/css/gauges-ss.css"> <!--[if lte IE 8]><script src="assets/js/ie/html5shiv.js"></script><![endif]--> <link rel="stylesheet" href="assets/css/main.css" /> <link rel="stylesheet" href="assets/css/weathers...
    by SJG1976
    Tue 15 Nov 2016 7:43 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Messed up my Page Again
    Replies: 8
    Views: 2353

    Re: Messed up my Page Again

    ronwright418 wrote:I get a warning message when I try to browse to your page. That's as far as I will go. Have you done a virus check lately?

    Oh that's worrying..

    What error are you getting.
    Site should have a split on it, but some of the scripts haven't got ssl so don't display correctly.
    by SJG1976
    Tue 15 Nov 2016 7:41 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Messed up my Page Again
    Replies: 8
    Views: 2353

    Re: Messed up my Page Again

    Thanks Mark. I thinks that's what I done last time I messed them up. I think they are still there, but the Css I use for the website template also uses similar style sheets. You've pointed me in the right direction now though, will crack on and see where I've gone wrong. I think where I have the pag...
    by SJG1976
    Sun 13 Nov 2016 10:31 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Messed up my Page Again
    Replies: 8
    Views: 2353

    Messed up my Page Again

    Not sure what I've done wrong, but I've again messed up my Steel Series gauges page. The Gauges all work fine, but the Text Overlays are displaying at the bottom of the screen, and not over the gauges, I've done it before, and fixed it (with help from here) but I can't find what or where it is I've ...
    by SJG1976
    Tue 02 Aug 2016 7:39 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: CumulusMX Build 3040
    Replies: 4
    Views: 935

    Re: CumulusMX Build 3040

    steve wrote:I was going to be closing the station down soon anyway, I'm not going to be here. I'll be posting about this soon.

    That sounds ominous?
    Everything OK?
    by SJG1976
    Tue 02 Aug 2016 7:15 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: CumulusMX has stopped updating my website page.
    Replies: 5
    Views: 1006

    Re: CumulusMX has stopped updating my website page.

    Question for the OP.

    What ISP are you using?
    I'm still having a similar issue, and have the same sort of results in my FTP Log.

    MXDiags show that I'm not logged in.
    by SJG1976
    Sat 30 Jul 2016 9:53 am
    Forum: Cumulus MX
    Topic: FTP Error Build 3038
    Replies: 30
    Views: 4512

    Re: FTP Error Build 3038

    Sounds good to me.
    Probably a bit too much for my simple needs though.

    I just wish 1&1 also done E-mail support and not just phone support.
    by SJG1976
    Sat 30 Jul 2016 9:25 am
    Forum: Cumulus MX
    Topic: FTP Error Build 3038
    Replies: 30
    Views: 4512

    Re: FTP Error Build 3038

    What do you get with the rented Server rather than just the hosting?
    The Price your paying doesn't seem too much more than mine.
    by SJG1976
    Sat 30 Jul 2016 9:12 am
    Forum: Cumulus MX
    Topic: FTP Error Build 3038
    Replies: 30
    Views: 4512

    Re: FTP Error Build 3038

    Yes they are all on.

    Don't really seem to have much in of help.
    I also can't seem to ftp direct either from a Windows DOS Command Line.

    So must be my account.

    If I log onto my control panel as well on 1&1 I don't have a section for FTP Accounts anymore only the SFTP Accounts.