Welcome to the new home of the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3044 7 December 2018. See the Wiki for download

Search found 15 matches

by wi3x
Sun 06 May 2018 11:37 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome
Replies: 23
Views: 4912

Re: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome

mcrossley wrote:I have raised an issue on the Chromium issues list: https://bugs.chromium.org/p/chromium/is ... ?id=839848

It would be good if you could look at that, "star" it, and add a "me too" comment with a link to your page.

Thanks, Mark.
Done. Thanks
by wi3x
Fri 27 Apr 2018 1:42 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome
Replies: 23
Views: 4912

Re: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome

Well, like a fool I upgraded Chrome. I also can't run for more than a minute. Dumb Me.

I'll report it as suggested. All was good before the upgrade.
by wi3x
Fri 27 Apr 2018 12:15 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome
Replies: 23
Views: 4912

Re: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome

Well,
now as of this morning 4/27/18. my gauges run to the full time out limit (2 separate stations). I have mine set for 60 minutes. :groan:
by wi3x
Fri 27 Apr 2018 10:40 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome
Replies: 23
Views: 4912

Re: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome

Ah, so it's not just me! I've spent a while looking at my browser installation. Sounds like it is a general issue with Chrome 66 :( Unfortunately it is proving very difficult to get any debug information out of Chrome when an "Aw, snap!" error occurs. I've tried debug logging with --enable-logging ...
by wi3x
Fri 27 Apr 2018 1:05 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome
Replies: 23
Views: 4912

Re: Steel Series Gauges results in Aw Snap Error using Chrome

I saw this at work today for the very first time. I thought it was just a fluke. Maybe not....
Nope. It isn't It just did it here at home.
by wi3x
Wed 11 Apr 2018 2:11 am
Forum: General
Topic: Davis Envoy Barometer
Replies: 2
Views: 1447

Re: Davis Envoy Barometer

I know of a Davis user where a new VP2 console had a similar issue. He got a replacement from Davis and that was also the same. He is a HAM operator and had a lot of equipment in the vicinity. Here is some discussion http://www.wxforum.net/index.php?action=profile;area=showposts;u=17368 and I belie...
by wi3x
Wed 11 Apr 2018 12:32 am
Forum: General
Topic: Davis Envoy Barometer
Replies: 2
Views: 1447

Davis Envoy Barometer

Hello all: I've searched the forum and cannot find an answer. I installed a station for the Township. Vantage Pro2 Plus. Wireless anemometer. Envoy with USB data logger. Everything is working great EXCEPT .... the barometer. The pressure reading will be fine for one or two days and then Bam, jumps u...
by wi3x
Mon 19 Mar 2018 1:24 pm
Forum: Cumulus 1
Topic: ftp error
Replies: 3
Views: 1039

Re: ftp error

OK, so here is an even more confusing question. I am setting up a station for the township. I have been running a station at home for years (Davis) with cumulus. I have a pretty good grasp on how things operate and have no issues. Here's my question. I Can't FTP out at the township building right no...
by wi3x
Sun 18 Mar 2018 12:58 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Got the new steelseries gauges running
Replies: 2
Views: 1450

Re: Got the new steelseries gauges running

Thanks.
You did all of the hard work.
I did the easy part.

Thanks for everything.
by wi3x
Fri 14 Jul 2017 2:19 pm
Forum: General
Topic: Wind Direction
Replies: 3
Views: 1038

Re: Wind Direction

I think most still use a "from" indicator - any examples using a "to" indicator? I notice the VP2 console code manages to use both! A triangular indicator in the correct "from" position on the compass but pointing in the "to" direction! I agree here and think this is correct. As in a tetrahedron at...
by wi3x
Fri 14 Jul 2017 12:48 pm
Forum: General
Topic: Netatmo weather station
Replies: 4
Views: 1572

Re: Netatmo weather station

I've recently installed and aligned a brand new anemometer with a wireless transmitter at 45 feet AGL to clear all surrounding trees and structures. I get really consistent wind speed and direction readings. There's a guy about 1.5 miles with a Netatmo station and his reading are all over the board....
by wi3x
Fri 14 Jul 2017 12:41 pm
Forum: General
Topic: Wind Direction
Replies: 3
Views: 1038

Wind Direction

Dumb question here but I swear that years past the wind indicator at most if not all weather sites pointed INTO the wind so one could tell which direction the wind was coming from. Now I've noticed for quite a few years that the pointer is in the direction OF the wind. To me, this just seems counter...
by wi3x
Mon 10 Jul 2017 7:25 pm
Forum: Davis VP/VP2/Vue
Topic: Steel Gauges wind speed without decimal place
Replies: 4
Views: 1708

Re: Steel Gauges wind speed without decimal place

In the gauges.js file I just changed.... lcdDecimals : 1, to lcdDecimals : 0, http://weather.wi3x.com/gauges-ss.htm ======================================================================================= commonParams = { // Common parameters for all the SteelSeries gauges fullScaleDeflectionTime : 5...