Welcome to the Cumulus Support forum.

Latest Cumulus MX release v3.4.0 (build 3064) - 19 February 2020.
    Legacy Cumulus 1 release v1.9.4 (build 1099) - 28 November 2014

    See the Wiki for downloading either version.

    Search found 8 matches

    by MWORSNOP
    Mon 03 Feb 2020 5:12 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Gauges wont display after trends page is displayed - RESOLVED
    Replies: 5
    Views: 384

    Re: Gauges wont display after trends page is displayed

    I finally figured it out! The footer of the pages where it has the links for each page has to be edited by every single page. In the web folder every file that ends in T.htm has to be edited.

    :now: :gauges: :today: :yesterday: :this month: :this year: :records: :trends:
    by MWORSNOP
    Mon 03 Feb 2020 5:07 am
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: Gauges wont display after trends page is displayed - RESOLVED
    Replies: 5
    Views: 384

    Gauges wont display after trends page is displayed - RESOLVED

    Something I guess gets lost with the path to files or something. When I first open the website and display gauges, all is well. The I click on trends, all is well. I go back to gauges and nothing is there. The developer console is giving lots of 404 errors file missing, but it was just working on th...
    by MWORSNOP
    Mon 20 Jan 2020 5:18 am
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: No Graph on the popup
    Replies: 4
    Views: 217

    Re: No Graph on the popup

    Took a little while but its finally working. Now I can go to sleep! LOL.

    Mark Crossley - Thank you so much for all you do!

    take care

    Mark
    by MWORSNOP
    Sat 18 Jan 2020 7:27 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: No Graph on the popup
    Replies: 4
    Views: 217

    Re: No Graph on the popup

    Sorry I thought I put it there

    http://worsnop.com/wx

    Sometimes a graph pops up and sometimes its just the data. But the graph is static and does not show the history at all. Its some other data.
    by MWORSNOP
    Thu 16 Jan 2020 7:11 pm
    Forum: SteelSeries Gauges
    Topic: No Graph on the popup
    Replies: 4
    Views: 217

    No Graph on the popup

    I am not getting the graph on the popup, only the Min Max basic stats of the gauge. I just got the gauges working yesterday and the graphs were there right after everything was installed. Today they aren't. Obviously I did something wrong but I havent a clue what. Would appreciate any help. Thank yo...
    by MWORSNOP
    Thu 15 Dec 2016 9:07 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port
    Replies: 5
    Views: 922

    Re: RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port

    OK I see data on the datalog viewer so getting closer!

    Dashboard - Now - Gauges do not seem to do anything but there is data in the data log
    by MWORSNOP
    Thu 15 Dec 2016 8:44 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port
    Replies: 5
    Views: 922

    Re: RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port

    What do I actually enter then? /dev/ttyUSB0

    or just part or that or what? I have tried that and USB0 by itself but not seeing any data displayed. Maybe I need to do something else first?
    by MWORSNOP
    Thu 15 Dec 2016 4:20 pm
    Forum: Cumulus MX
    Topic: RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port
    Replies: 5
    Views: 922

    RaspberryPi Davis Pro 2 USB Port

    My Pi doesnt have a serial port. I have USB ports. How do I configure this to work with the USB?